En födelsedagspresent till mig själv

Sitter här på kvällskvisten och bläddrar igenom gamla utkast som finns sparade på bloggen och snubblade över det här med min resväska. Av många skäl så blev det inte bloggat klart förra året, så avlägset det känns nu. 

I samband med min födelsedag förra året fick jag pengar av svärfar, eftersom vi hade en London-resa inplanerad tyckte jag det vare en bra idé att förvandla lite av pengarna till en väska. Jo, jag har några stycken resväskor vid det här laget.. 

Men en sak som jag insåg när vi reste hem från vår första London/ England resa och hade köpt en ny väska i storlek större (till alla impulsköp på Primark där även väskan kom från) – är att fyra hjul på en väska gör en otrolig skillnad. Trots att väskan var både större och tyngre var den lättare att hantera tack vara de fyra hjulen. Den bara gled med när man gick utan någon större insats och både jag och maken tyckte det var så smidigt. 

Jag äger sedan tidigare en väska med fyra hjul från Rusta, väskan är hel än trots att den kånkats Sverige och delar Europa runt men den är tyvärr för stor för att räknas som handbagage enligt de flesta flygbolag. Året före (2017) när vi flög till London hade jag vår enda godkända resväska och maken körde på ryggsäck, men ryggsäck låter som en smidig idé men tro mig det blir fort gammalt att kånka runt på. Det är i vägen, inte alltid så kul sätta den ifrån sig när den är så stor. 

Så när ICA hade halva priest på Cavalet väskor, så köpte jag en svart åt mig. Hade ingen aning om märket var bra eller inte men en väska för 400 kr borde rimligtvis vara bra tänkte jag. Och så här ett år senare, men en London resa avklarad så kan jag väl bara konstatera att det var ett riktigt bra inköp!

Rejäla fyra hjul, lätt att manövrera i små utrymmen eftersom man kan lätt vrida väskan i små utrymmen, bra handtag att dra upp. Insidan ser ut som i alla andra väskor, remmarna verkar vara bra kvalité. Och jag är super nöjd. Hoppas att jag får ta den med på fler resor snart.. 

About

No Comments

Leave a Comment