Det är inte snön som faller

Känns som det regnat flera dagar i rad nu, börjar kännas ganska tråkigt och jag längtar efter lite mer sol och värme. Så där härligt semester soligt och badvänligt som när vi var på Gran Canaria och bodde i MasPalomas (semesterbilder kan ni hitta här, ska ta och göra vid fler foton någon dag snart).

Bara en arbetsvecka kvar nu för sambon sen är det sol, lata dagar, god mat och bad i Viken eller Ängelholm som gäller för oss hoppas jag!

helensbucketlist

Kan dock inte låta bli att fundera lite på resplaner, nu har jag prickat av min första solresa i mitt liv (en av punkterna på min “bucket list”). Sen ligger Japan, England och USA högt upp på önskelistan, Disneyworld av något slag, den största nördmässan som finns Comic-Con, självklart romantiska och vackra Paris och äta äkta makroner (vågar mig nog inte upp i Eiffeltornet..) Italien och njuta av sol bad, bröd, glass och pizzor, samt alperna (nu blir jag sugen på italiensk mat)!

valthorens-snovinter

Önskeresmålet för skid-vinter-snö resa är helt klart Val Thorens, vet inte hur mycket foton och historier jag fått höra om denna lilla ort! Min näst äldsta bror Magnus är musiker och fotograf, han har så länge jag kan minnas spelat after-ski gig i denna lilla ort på olika klubbar. Och efter att ha sett alla vackra foton kan jag inte annat än att vilja åka dit och se hur fint det är där, för det är lätt att glömma bort att det finns mer än bara backar att åka skidor i.

Fotograf Magnus Olsson, Grand Fond Val Thorens

Bilden ovan har jag lånat från min brors fotosida http://magnusolsson.com (skriver ni bara in magnusolsson.com kommer ni till hans musiksida).

About

2 Comments

 • SusLotus juli 3, 2013 at 18:49 Reply

  USA ligger högt på vår lista också.
  ( Jag är en riktig listmänniska! Gör listor till allt. )

  Grand Canyon, Yosemite and Yellowstone, New York, Mississippi River
  och Hawaii… Finns så mycket att se i USA.

  Ha en mysig kväll!

  • Helen Holmberg juli 3, 2013 at 18:58 Reply

   Men visst är det kul med listor!! Man måste ju få ha lite drömmar och saker att se framemot i livet 🙂

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: