Bokat in Scifiworld mässa i Malmö mars 2018

Scifiworld mässa i Malmö mars 2018

Bokat in Scifiworld mässa i Malmö mars 2018 (länk)

Det var något år sedan vi gick på mässan sist, med helgjobbande make är det svårt att få till det ibland. Men i år har han lyckats byta runt helgerna så vi kan faktiskt gå på årets nördevent!  Och det är nog tur för i år verkar det bli en bättre mässa än det varit sista åren.

Det är gäster som jag faktiskt känner igen! Bara det ni, jag är ingen riktig scifinörd, men Jason Momoa från Game of Thrones/ Stargate Atlantis är svår att inte komma ihåg. Såg han dock i både Baywatch (jo, skämskudde på den) och North Shore en Baywatch wannabe utan livräddare men sand & strandtema som lades ner rätt fort..

Utöver Jason Momoa dyker även Robert Englund upp, Steven Ogg (från Walking Dead), Temuera Morrison (Bobba Fett i SW) och Adrienne Barbeau (har sett henne skymta förbi i Greys Anatomy, Revenge och några andra serier bara). Men övriga är mer makens intresse än mitt, men det skulle vara roligt sitta med på frågestunderna med Temura och höra om Star Wars filmerna.

 

 

Vi kommer att gå på lördagen, ska försöka passa in  frågestunden Temura som är kl 13 och eventuellt Steven Ogg 15:30 (maken är Walking Dead fanatiker). Vi får väl se hur det går, men det lär väl bli en och annan bild på instagram och kanske på bloggen med?

Efter mässan blir det att besöka Emporia, man kan inte vara i Malmötrakten och missa bästa nördbutiken Sweet Love Sugar numera Ovrhypd (länk). Ska ha öppnat en ny danskbutik Normal (länk) också så den vill jag hinna kika in på med. Blir nog att lyxa till med att äta ute någonstans med, blir en lång dag hemifrån för det tar en stund till Malmö trots allt.

Tycker ni om mässor? Min dröm är att nån gång i framtiden ha råd att åka till San Diego´s Comic-Con..

About

No Comments

Leave a Comment