Bio date med maken

image

image

image
Vi har planerat in x antal biobesök under sista året men tyvärr ställt in alla för jag inte mått så bra. Men det känns som det börjar vända för mig, järnvärdet ser bra ut, magen håller sig ganska lugn. Så vi vågade oss iväg igår kväll på en biodate, inte så långt bort dock utan tog oss till närmsta biograf i Helsingborg.

Eftersom vi beslutat oss för att vara extremt ekonomiska och bygga upp vårt sparkonto blev det middag hemma. Biljetterna blev gratis eftersom vi fick SF presentkort när vi gifte oss, sen köpte vi dricka och godis på Ica. En riktigt billig kväll mao ☺ 😉

Maken önskade sig biofilmen Avengers 2 age of ultron när han fyllde år så vi såg den i 2D (inte super förtjusta i 3D,speciellt inte under pollensäsongen). Jag uppskattar numera också Marvels värld och filmer, för tio år sedan hade jag ingen koll på det här alls..

Filmen var underhållande, lätt tittad, tiden gick fort och storyn var som alltid med super hjältar förutsägbar. En säker investering av tid om man gillar Iron Man, Hulken etc.

Vi hade en riktigt trevlig kväll trots ömmande tå, däremot var inte grannen på bion lika trevlig. Ni vet den här doften av otvättad kropp, någon som inte varit i närheten av en dusch på någon vecka? Ackompanjerad av en rejäl dos fotsvett från skorna och hans fötter eftersom han så lämpligt tagit av sig skorna. Jag är extremt doftkänslig, jag försökte sniffa på min vattenflaska, mina lakrits stänger, flyttade mig så långt bort ifrån personen jag kunde för att inte må helt illa. Usch. Usch.

Jag förstår att man kan ha problem och sjukdomar som gör att man svettas för mycket, men det finns produkter på apotek / hjälp att få. Positiva är att maken kände sig extra omtyckt 😉

About

No Comments

Leave a Comment