Biljetter bokade

– Stadshagen nästa –

Då var det beställt och betalt!! 5 juli tar jag tåget från Helsingborg på förmiddagen, byter till x2000 i Hässleholm och första klass.. Så lyxigt, har aldrig åkt första klass någonsin så det ser jag framemot. Har bokat en plats i den ”tysta” vagnen på x2000, jag åker ju ensam så det kan nog vara skönt! Gratis internet på tåget också, så kommer låta min nya lilla dator följa med i handväskan så kan jag roa mig när jag åker tåg, kanske lite foto från tåget – resan hamnar på bloggen. Om jag lägger mobilläsaren i rätt väska, det missade jag sist.. Klantfia som jag är.

Gud vad jag svamlar, är bara sååå himla glad! Fått tag på tur och retur biljetter till Stockholm första klass för 850 kronor totalt och kommer bo gratis hemma hos lilla Kalle. Så blir en någorlunda billig resa för mig, matpengar och kanske lite nöjen. Tåget hem går den 11 juli, så det blir en hel vecka jag är iväg, kommer hinna med lite mer av Stockholm än jag gjorde i höstas! Ska nog höra med storebror & hans familj om att kanske hälsa på hos dem eller ses någonstans och fika – göra något. Vore kul.. Saknar mina små söta brorsbarn 🙁

Ska sluta svamla här nu, fokusera på att hjälpa Kalle med hans vidriga inlämningsuppgift. Usch och fy för religion, se bara hur det gått i Israel nu!!

About

No Comments

Leave a Comment