Äntligen The Division

Tom Clancy - the division dag 1

Tom Clancy - the division dag 1

Tom Clancy - the division dag 1

Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg om Ubisoftsnya co-op / mmo The Division som släpptes förra tisdagen men jag har lite svårt att slita mig länge nog från spelet för att göra det..

Vilket är ett riktigt bra omdöme för jag tröttnar ganska fort om ett spel inte är underhållande med bra story eller kreativt (jag är galen i Minecraft). Spelet har ett ganska skönt upplägg som känns lite rörigt innan man kommer in i det, just att man inte har tydliga quests utan mission som man kan göra i sin egen ordning tog lite tid att komma in i.

Här är lite bilder från spelet, ovan ser ni min karaktär i början när jag precis lämnat start området och står i hamnen på Manhattan.

Tom Clancy - the division dag 1

Här är jag och min make i två av de outfits som kommer med The Division guld versionen. En sak som är riktigt kul med spelet är att ens klädsel inte är kopplat till ens skydd/gear, klädesplagg droppar på samma sätt som annan loot i spelet.

Tom Clancy - the division dag 1

Här provar jag en annan outfit som jag fick. Och nej det är inte bara tjejer som blir exalterade över klädesplagg i spelet (jag har hört mitt spelsällskap bli helt exhalterade på skype).

Tom Clancy - the division dag 1

Här smyger vi runt i en instans, jag & make + bror och vän. Här skymtas en annan av klädslarna. Det är riktigt kul att samarbeta i instanser eller missions som de faktiskt heter i spelet.

Tom Clancy - the division dag 1

Här skymtas en annan klädsel och hur det ser ut när man kikar på sina gear + vapen, lite annorlunda mot andra spel jag provat men man hittar väldigt fort.

Under veckan som gått sedan jag fick The Division i mina händer så har jag hunnit utforska nästan hela spelets historia som är otroligt fascinerande och läskig. Vill inte avslöja för mycket men spelet utspelar sig i utvalda delar av Manhattan efter att en dödlig epidemi spridit sig över hela jordklotet. Och The Division är special agenter som helt enkelt ska lösa mysteriet med vad som hänt, vem som gjort det och hitta ett botemedel.

The Division legendary drop Midas

Här är en bild på min Ladyblue när hon nått level 30 (nuvarande maxlevel) och fått min första legendary drop, ett maskingevär vid namn The Midas. Guldigt och väldigt ”pimp” varning på det, men lycklig är jag.

Så ska jag summera spelet – det är farligt beroende framkallande, underhållande, inte allt för svårt att lära sig spela (även om en del moment i spelet är röriga för mig än). Ska bli intressant att se hur slutspelsdelen i spelet kommer att vara och hur uppdateringarna förnyar spelet. Men än så länge är jag VÄLDIGT nöjd med spelet.

About

No Comments

Leave a Comment