Veckans mat i bilder

image

I måndags efter Malmö lyxade vi till det med kinamat från Chinatown. Så gott, en mini buffé för vi köpte två förrätter, tre huvudrätter och delade med min bror. Lyckades dessutom med bedriften att få mamma att provsmaka friterad fläsk, det är stort!

image

I tisdags var maken ledig och tjata om pizza, så jag tömde kylen på lite rester och rörde ihop en pizzadeg med bakpulver isället för jäst (slipper jästid). Blev rökt skinka med ananas, gott med sälta och sött.
Tror jag ska prova grill läget på ugnen nästa gång för lite mer färg.

image
Inte helgen som gick men den före provsmakade vi Julostchipsen från Estrella. Redan när man öppnar påsen luktar det julost, udda upplevelse! Första tuggan tyckte jag det bara smaka som vanliga ost chips, men sen kom julost smaken fram. Gott tyckte jag, maken och mina föräldrar med. Lite osäker på om det är något jag kommer köpa igen. 300 gram är för stor påse och köper sällan ost chips då föredrar jag ostbågar. Men jag vet mina föräldrar kommer köpa igen, men så brukar de handla andra ost smakade chips i vanliga fall.

image
I fredags blev det goda laktosfria pannkakor med mammas sylt till. Mina pannkakor har verkligen nått nya höjder sedan jag blev med pannkaka järn (gåva från tefal). De blir riktigt tunna och är lättare att vända med den låga kanten på järnet.
image
I lördags valde jag middag, flygande Jacob ❤ Så galet gott!

Recepten hittar ni under fliken ”mina recept”.

About

No Comments

Leave a Comment