Veckan som gått

veckan-som-gick

Veckan gick lite väl fort.. Och bloggen fick lida. Sämst tänkbara foton lyckades jag visst ta också. Oups.

I måndagskvällen hälsade jag på hos föräldrarna igen där det bjöds på ytterfile, potatis och sås samt tårta på kvällskvisten. Hade tänkt stanna hemma och vila för jag hade ont i magen. Men så kom stora syster & familj upp så blev ett besök ändå.

På tisdagen försökte jag göra potatisgratäng på fast potatis.. Det gick ju sådär bra. Men köttgrytan blev god så den märkliga potatisen slank ner.

Onsdagen orkade jag ge mig ut och handla, matlagningen blev lättaste tänkbara – korv med bröd. Chockerade maken genom att för första gången frivilligt ha lite senap på min korv.

Under torsdagen så ville jag få revansch med mina potatisgratäng kunskaper.. Blev bra men nästa gång får det bli lite fetare grädde i. Till blev det resterna på köttgrytan.

I fredags jobbade maken sent så latade mig med en dr oetker pizza.

På lördagen handlade jag lite lördags gott i form av laktosfria semlor på Citygross. Laktosfri grädde är lite sötare /mjukare i smaken så de var ett par snäpp bättre än ej laktosfria från CG. Till middag blev det favorit i repris, gratinerade köttfärs tacos i sällskap av melodifestivalen.

Söndags middag potatisklyftor, panerad schnitzel med chili bearnaise.

Och igår måndag tunna krispiga pannkakor. Mums.

About

No Comments

Leave a Comment