Trybe testpilot och utvärdering av Celsius Whisk

image
imageimage

Jag älskar att laga mat och baka som ni säkert redan vet, så när jag såg att Trybe sökte testpiloter till OBH Nordica Celsius Whisk blev jag eld och lågor. Skapade ett konto och skickade in en ansökan på Trybe (gratis medlemskap). Och jag blev faktiskt utvald!

Nu har jag/vi haft min Celsius Whisk ett par veckor och provat den till både matlagning och kola kok. Så vad är skillnaden på Celsius Whisk och en vanlig visp, inte stor och ändå jättestor! Celsius Whisk har en inbyggd termometer, tittar ni noga på fotona ovan ser ni metal pinnen som känner av temperaturen på det man vispar.

Jag var bara tvungen att direkt prova koka kola till karamelliserade popcorn, att slippa ha en lös termometer vid sidan av var jätte skönt. Älskar att den är så smidig att göra rent och att den klarar mäta temperaturer upp till 200 grader (!!).

Experiment två blev när jag skulle göra handvispad bearnaise till våra plankstekar, som synes fungerade vispen bra där med. Kunde lätt ha kontroll över temperaturen på smöret och såsen, montera ihop utan att oroa mig för att smöret kanske var för varmt.

Vispen är så smart konstruerad att man kan lätt dela på den och sätta visp delen i diskmaskinen, tror den kommer bli en kär vän i köket för mig! Och ja den går fin fint att använda som bara termometer med.

Vill ni också ha chansen att få prova på produktnyheter gratis? Gå genast in och bli medlemmar på Trybe.

About

No Comments

Leave a Comment