Torsdag

image

Frukost: nutrilett hunger controll och loka vattenmelon

image

Snubblade över oxfilé med kort datum så blev sugen på slottstek (igen)!

image

Köttet puttrar med lök, ansjovis, grädde, svart- och vitpeppar, lagerblad, ättika, sirap, salt.

image

Silade såsen, buljong, vetemjöl, soya, kokade upp och smakade av med socker.

image

Lite slöseri med oxfile till slottstek men det var godaste slottsteken i mitt liv!!! Köttet trillade sönder när jag försökte skära skivor och snudd på smälte i munnen med såsen.. Brunsås kan kännas 70-80tal men jag bryr mig inte, jag tror stenhårt på retro matlagning 😉

image

Mitt “straff” för förra fredagens slarv blev städa toaletten, bara skåpen som behöver sorteras i och torkas sen är allt tipp-topp där inne! Till och med städat under badkaret.. Badrumsmattorna ligger i tvätten, kändes som det va dags igen. Sen fick hjälp av sambon att städa i trapphuset, våttorkat golven, dammat alla ytor och sopat golven. Vi får hyresavdrag om vi städar trapphuset så det gör jag gärna då, trots att ryggen inte helt gillar det.

Bra matdag, förutom att jag glömde äta “riktiga” mellanmål (tappa bort tiden mellan spelandet, städandet, matlagandet och filmmyset).. Matdagboksappen strular men dagensintag: 1 nutrilettshake, en stor portion slottstek, ½ hg naturgodis, 30 gram mörk choklad, vatten och en del cola zero. Städningen och matlagningen får räknas som lite motion annars dåligt på den fronten och med grönsaker..

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: