Torsdag

Dalsjöfors kött grillskinka med smak av äpple och hickory, sallad, färskpotatis och lohmanders bearnaise

Det fick bli stekt Dalsjöfors kött grillskinka med smak av äpple och hickory (en av köttbitarna från Spot and tell/ Citygross grillmeat i Stockholm)  till middag tillsammans med lite sallad, färskpotatis och lohmanders bearnaise. Köttet hade troligen vunnit på att grillas eller stekas under lock, men ibland har man lite för bråttom att få i sig mat.. Så när potatisen var klar skivade jag upp det nästan klara köttet och stekte hastigt båda sidorna för att få bort den råa kärnan.

Riktigt gott kött, så otroligt mört och välsmakande. Är inte jätteförtjust i rökigt (hickory) men här var den mild och jag rensade stekjärnet på varenda köttskiva som fanns kvar efter min & sambons portioner. Det är vad jag kallar riktigt bra omdöme för kött, hoppas vi hittar detta i butiker här nere för jag vill gärna äta det igen (och igen, och igen). Men borde finnas på Citygross kan man ju tycka!

Dagens meny
Frukost & lunch måltidsersättningar
Middag 3 färskpotatisar, grillskinka med sås och sallad
Kvällsgott 2 dl laktosfri lakritsglass och 33 cl trocadero läsk  (favoritläsk när jag var liten, aldrig smakat? sv.wikipedia.org/wiki/Trocadero)

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: