Torsdag

Fredagsmiddag från McDonalds, en kyckling bacon McWrap utan tomat och såser

Torsdagsmiddag från McDonalds, en kyckling bacon McWrap utan tomat och såser.

Var på så uselt humör efter att ha fått min stackars blogg  hackad av någon/några idioter så  jag såg snudd på rött och var med snälla ord uttryckt skitförbannad. Efter att ha försäkrat mig om att allt fanns på backup och att Voox (mitt webbhotell) skulle kunna hjälpa mig samt akut bytt lösenord tvingade min sambo iväg mig till Familia I Hyllinge.

Var inte alls sugen på att laga mat, var bara sur och gnällig men sambon tvingade i mig en Pepcid tablett och en McWrap på McDonalds (därav utflykten till Familia). Sen handlades det lösgodis (TVÅ KILO?!) på Ica, de hade kundkväll och kostade 30 kr/kg.. Väl hemma  kröp vi upp i soffan och mös med favoritserierna och tog vars en skål med smågodis – kände mig nöjd som tog minsta skålen vi har hemma (rymmer max 1 hg godis) och nöjde mig med det.

Den akuta tröstäta-godis-döva-dåliga-humöret känslan gick över ganska fort, speciellt när jag fick veta att jag inte var ensam utsatt bloggare. 8 sidor totalt blev hackade, tråkigt att folk ska vara så glada för att förstöra för andra.

Och nu ligger resten av godiset  förpackat i dubbla påsar med påsklämma och jag känner mig inte alls lockad att packa upp båda påsarna för att ta godis.. Det finns till och med en ask mörk choklad stående ovanpå tillsammans med några askar pepparkakor och jag har varit och är totalt ointresserad. Har blivit otroligt mycker mer ordning på godisintagen sista veckorna nu, ”makten” ligger i mina händer och världens bästa sambo hjälper mig när jag går över styr.

Har lärt mig en viktig sak;

En dålig måltid/incident gör inte en hel dag dålig
och är inte en ursäkt för att låta hela dagen bli fel.

About

1 Comment

  • C december 2, 2012 at 08:38 Reply

    Åh, va trist!! Hackare är idioter 🙁

    Kloka ord i slutet på inlägget!

    Kram ♥

Leave a Comment