Tisdag

Riktig sunk dag!! Blir tidig kväll och imorgon är det Danmark och Tyskland som gäller, noll koll på hur mycket bloggat det blir iväg men det får vi väl se 🙂 Återkommer på torsdag kväll, med kassar fulla av flaskor.. till alla förutom mig själv för jag är verkligen inte förtjust i alkoholhaltiga drycker. Däremot kan det piffa till mat och bakverk eller användas till världens godaste efterrätt Tiramisu!

Haft fruktansvärt sötsug idag, beror nog mest på trötthet tror jag. Gick så långt att jag öppnade mjölkchoklad som låg i skåpet och bröt av en bit men åt aldrig det utan tryckte in ett par tuggummi i munnen. Blev inga grönsaker till middag och vatten intagen har uteblivit, får trösta mig med att chokladet inte åkte in i munnen. Fortsätter med cortison idag också, hoppas de släpper snart allergi problemen så ni kan få se glasögonen på – ja de kom idag de med 🙂

image

Dagens middag: snabbmakaroner och köttbullar

Livsmedel
60g Nutrilett Hunger Control Caramel Toffee Bars
200g Valio Laktosfri® mellanmjölkdryck 1.5%
10g Socker
50g Frukostflingor berik Corn flakes majs
180g Felix Klassiska Köttbullar
600g Coca Cola Zero
15g Valio Laktosfri smör
60g Kungsörnen snabbmakaroner (hade glömt makaronerna i original inlägget!)

Energifördelning

Protein: 236 kcal, 19 E%
Kolhydrater: 565 kcal, 45 E%
Fett: 444 kcal, 36 E%
Totalt: 1244 kcal


Kommentarer och svar

Kommentar till ”Viktplanering” av Lotta
Du är superduktig!
Helt klart kommer du fixa dina delmål och slutmålet!
Allt som du lagarser så gott ut! Kämpa på!
Mvh Lotta!

Svar: Tack!! Jag ska, vill bli av med de där sista 15 kg:na..

Kommentar till ”Viktplanering” av Gitsan
Vad spännande att få följa er resa mot ett hälsosammare liv! Och så bra att göra det tillsammans

Svar: Alltid lättare med lite sällskap, nog därför många av oss som försöker gå ner i vikt bloggar också? 🙂
Kommentar till ”God morgon” av petra
Hejsan. visst är den, hösten är fantastiskt vacker

Grattis till viktnedgången! Måste ju kännas hur bra som helst. jag känner igen det där att man helt plötsligt börjar intressera sig för kläder. Man märker ju att utbudet blir mycket större när man blir mindre, för att inte tala om hur självkänslan höjs

Svar: Om plånbloken pallat trycket kan viktnedgång få en att vilja bli shopaholic 😉 Att slippa handla på ”lilla” tjockisrutan är väldigt skönt!!

Kommentar till ”Söndag” av Ellen – LCHF och mycket annat
Ja det är lite jobbigt, fast a andra sidan var det först sagt torsdag, sen ändrade de till tisdag och nu till fredag. Sa det är ok ända. Det är helt ok att jobba här i Tyskland, lite svart i början att hitta jobb när man inte kan spraket sa bra. Men har ju jobbat med svensk support de senaste aren, sa det har passat mig bra. Finns ju inte sa manga svenskar här, sa det är relativt lätt att fa sadana jobb.

Hm, citti markt är ingen butik som jag känner till. Är det mataffär eller? (Googlade nu och hittade det, är visst en mataffär som bara finns i norra Tyskland, därför jag inte känner till den). Tja, finns det nat som man maste provsmaka? Tysk korv kanske. Currywurst är godast tycker jag – bratwurst med currysas. Tysk döner (kebab) är värt att äta ute, saa gott! Annars vet jag inget speciellt.
kram

Svar: Ja currywurst är en favorit här med :)) Kebab har jag aldrig fastnat för, får se vad som snubblas över imorgon! Tänkte undersöka matsektionen ordentligt i varuhuset imorgon.

About

2 Comments

  • Mysan oktober 26, 2011 at 04:02 Reply

    Hej kul blogg, och kul att se vad man äter dagligen. Men du räknade inte in snabbmakaronerna i energifördelningen?

  • Monica oktober 26, 2011 at 07:46 Reply

    vilken kämpe du är!

Leave a Comment