Tisdag

Fått respons från lärarna, otroligt märkliga svar.. Fick besked av en att jag kunde göra enbart närvarouppgift & prov och sen göra omtenta på proven så slapp jag plugga så mycket (om jag ändå ska göra dom kan jag lika gärna göra dom med kunskap i skallen?!).

De andra två sa åt mig att kontakta lärcentrum för att ändra kurshastighet, hastigheten där är satt på halvtids studier i 15 veckor.. Men nu är det tio, jag förstår inte hur kommunikationen kan brista så?

Jaja, får plugga som en idiot och försöka komma ikapp och reda ut tentor etc nu. Så om jag upphör skriva vet ni vad jag gör, bankar in fakta och gör övningar eller studiebesök i kyrkor hehe

Det kommer lösa sig, men Sthlm är helt avblåst för den här gången. Trisst, men skolan är viktigare.

Får väl ge mig själv en Sthlms weekend i födelsedagspresent senare i vår – sommar!!

Idag fick det bli hemlagade köttbullar till middag med snabbmakaroner, har inte tid engagera mig i matlagningen eller bakning 🙁 Skulle behöva en deg att banka ut lite frustration på.

Positiva är att jag kommer va klar fem veckor tidigare, funderar på att be mamma om en symaskinskurs så jag kan sy in lite kläder som hänger som tält på mig. Känner mig inspirerad av Daniel. Och så funderar jag på att prova sätta mig bakom ratten i sommar, se om jag är livrädd för den eller inte. Har hört att bilar bits..

About

No Comments

Leave a Comment