Tisdag

Det var ett tag sen jag bloggade om matvanorna, längesedan jag postade några matbilder också. Energin och motivationen har inte varit den bästa, varken med nyttiga vanor eller att överhuvudtaget blogga. Ska skärpa mig inom kort, det är ett löfte till er och mig – tänker dock vänta tills min födelsedag varit (21ste) samt midsommar veckan ut.

27 juni sätter jag som min “Nystart” datum, kommer behöva all support och hjälp jag kan få av er bloggläsare, vänner, sambo och min familj. Har hittat simhall bara 7 km bort, lite tråkigt dom har sommarstängt så får hitta någon annan lösning för träning före hösten. Fast med nyopererad fot så kanske jag ska börja lugnt med att gå hemma, i området och sen vet inte riktigt hur vattentätt såret är heller men om en vecka vet jag! För nästa tisdag åker gipset (om inget extremt fel finns på läkningen)!!!

Och nästa tisdag är första gången jag väger mig sedan slutet av april så vi får väl se hur det går, eller kanske ska säga onsdag? Ställa mig på vågen på min födelsedag och bli nerslagen över stort plus vore ju inte så kul?! Sista vägningen landade på 81 kg, får vi se att 80 kg spräcks eller visar den på närmare 85? Vem vet, lite nervös eller nä jag är nog mest nyfiken bara. Har distans nog att inte bli knäckt om vågen visar 85 kg, har trots allt varit still i 5 veckor och då menar jag verkligen STILL.

Var tvungen provsmaka nya presenten, så blev en Chococino tidigare idag. Super nom!!

I övrigt har jag intagit falukorv med snabbmakaroner, 1 nutrilett shake, massa vatten och en cola zero, några corny bars samt lite onyttigt.. Uh uhu! Någon näve mindre onyttiga snacks och lite choklad. Kan ha slunkit ner någon Chuba Chups klubba också. Positiva är att jag kan sluta före godis/ snackpåsen är slut, den kan till och med ligga så jag ser den och jag rör inte. Känns bra att ha den kontrollen.

About

No Comments

Leave a Comment