Tisdag

Dagens middag: mamma bjöd på pannbiffar med bröd.. mums i magen!

Idag kom Findus prova på gratäng kampanj lappar, får bli en av varje sen någon dag att hämta ut; pastagratäng och en tacogratäng färdig för ugnen. Såg på buzzador att paketet med decubalprover verkar vara packat och postat, ska bli kul se när det dyker upp – hoppas på någon dag denna vecka så jag kan dela ut av dom..

Har spenderat dagen i Mörarp med familjen, Sofie hade massklippning – förutom mig rök håret på mamma, syster & systerdotter! Vad skulle vi göra utan henne? Myser när jag drar fingrarna igenom håret och känner lockarna och hur lätt håret känns igen, det är något magiskt med att vara nyklippt och nyfärgad. Fick komplimanger för färgen *lycka*.

Önskar bara jag sovit bättre inatt, blir så otroligt virrig och snurrig när jag sover illa. Förbannade tandvärk och annat som får mig ur balans, längtar efter tandläkartiden i november. Har en visdomstand som bara inte vill sluta värka, den ska dras ut nästa gång hoppas jag. Vore trevligt slippa ha ont så ofta.

På måndag packar jag min ryggsäck och tar tåget till Stockholm för några dagar av inspiration inom företag & jobb. Massa gratis seminarier och mässa, ska bli spännande. Har aldrig varit på Stockholmsmässan som ligger i Älvsjö. Tur jag har Kalle som lånar ut sängplats, gratis är bra!!

About

No Comments

Leave a Comment