Tisdag

Laktosfria fras våfflor med Musse Pigg disney våffeljärn

Laktosfria fras våfflor med Musse Pigg disney våffeljärn

Laktosfria crumpets

Jag kände inte alls för middag igår, var inte alls sugen på mat. Så efter lite kompromissande med mig själv slutade det med att jag gjorde två smetar, en för frasiga våfflor och ett helt nytt recept för mig engelska crumpets. Enligt  google translate kan det översättas till tekakor eller crumpets och de är verkligen inga tekakor så de får bli crumpets även på svenska för mig.

Riktigt gott blev båda delar och snäll sambo hade inget emot att få våfflor och crumpets istället för mat, snäll man den där! Crumpetsen år vi med bara smör när de var varma och till våfflorna serverades laktosfri vaniljglass och jordgubbssylt.

Vår annorlunda middag avnjöts av sista avsnittet på säsong tre av Game of Thrones, rysligt spännande och längtar redan efter säsong 4. Börjar faktiskt fundera på att läsa böckerna, fast det får nog bli på svenska även om det inte är originalspråk (original språk är alltid bättre när det gäller böcker). Lagom hypad tvserie GOT, läste följande i dagens HD (artikellänk)

Säsongsfinalen av HBO:s fantasyserie ”Game of thrones” är det mest fildelade tv-programmet någonsin, rapporterar BBC som citerar bloggen Torrent Freak. Avsnittet skall ha delats mer än en miljon gånger på 24 timmar och som mest delade 170 000 användare samtidigt en och samma fil.

Dagens meny

En måltidsersättning
6 musse våfflor med 1 dl glass
5-6 crumpets med smör

Edit. Glömde ge er receptlänk till frasvåfflor så här kommer den <<

About

2 Comments

 • mittilivetochjag juni 12, 2013 at 20:45 Reply

  Ser supergott ut! Skulle gärna vilja ha recept.
  <3

  • Helen Holmberg juni 13, 2013 at 23:31 Reply

   Har publicerat recept och frasvåfflorna finns redan under receptfliken! 😀
   Super gott vart det, kul med ”bröd” som inte är bakade i ugnen.

Leave a Comment