Texmex fredag, så orginellt av mig 

Godaste tacopajen, köttfärspajen som finns och lättlagad

Godaste tacopajen, köttfärspajen som finns och lättlagad

I fredags slängde jag i all hast ihop en tacopaj från grunden (receptlänk), tydligen blir pajen godare när man har bråttom och inte överarbetar degen! Bra att veta till nästa gång, det är säkert något alla vet som gör paj ofta men jag är inte så bevandrad i matpajsvärlden (än).

Gjorde pajen på 20% mindre mängd färs än originalreceptet och gjorde 20% mer av ost & cremefraichefyllningen som är överst på pajen. Kändes mycket saftigare och godare, blir så mastigt med annars tycker jag.

Helgen har gått i ett här hemma, maken har jobbat och jag har pysslar och fixat med lite av varje. Tråkigt bara att det aldrig tar slut, kommer hela tiden mer tvätt att tvätta, mer disk som ska diskas, kök att städa upp i och mat som behöver lagas.. Vi tog en välbehövlig från alla måsten i lördagskväll och hade pizzakväll hos föräldrarna & filmkväll med bror.

Så nu har vi sett tre Harry Potter filmer, fem till att se före vi avverkat vårt årliga Harry Potter maraton. Tycker det är mysigt med traditioner som inte alla andra har, jag känner inget enormt behov av julsaker överallt men våra julfilmer, Janssons Frestelse & köttbullar blir det helt enkelt inte julkänsla utan!

About

2 Comments

Leave a Comment