Storhandlat och fyndat på matsmart

Jag som bara skulle handla hem proteinshakes och proteinpuddingar råkade beställa lite mer än jag tänkt hos matsmart (länk*) i veckan som gått.. Utöver min all time favorit frukostshake i mintchoklad smak, blev det shakes med björnbär och choklad till maken samt Barbells puddingar i smaken kokos och choklad. Jag provsmakade kokosen förra veckan då det fanns en med i en prenumerationsbox, märkligaste konsistensen och smaken någonsin men gubben föll för dom.

Det där med att bara handla nyttiga saker gick ju inte helt bra, kunde inte motstå Oreo med strawberry cheesecake smak och milka choco-mix oreo, MÅSTE provsmakas så är det bara. Och fick syn på Panda med fyllning, som jag blev helt hooked på förra sommaren när min bff Ulf skicka en gigantisk lakritsbox. Så det slank med en påse och ekologisk naturligt söt lakrits också.

Sen kunde jag inte motstå de söta 30 och 40 grams chipspåsarna (5 för 20 kr). Lite ziplock påsar till när vi fryser in saker eller gör marinader och min Heinz Sweet chili som jag alltid blandar med lite gräddfil till min gurksallad. Passar även fint till dipp om ni gillar dippa grönsaker.

Vet inte riktigt vad jag sparat på alla småsaker jag impulsshoppat, men på shakesen blir det nästan 600 kr (beställde 7 flak x12, vi är två vuxna som dricker 1-2 per dag så de går åt fort). Egentligen skulle jag kunna dricka andra shakes men jag har så svårt för allt med kvarg eller yoghurtsmak. Och juiceshakes går inte på grund av mina allergier, så man får vara glad att något är gott och nyttigt (de är fullmatade med vitaminer och mineraler).

Som medlem i buyersclub fick jag 50 kr rabatt med koden buyersclub (gäller på köp över 350 kr månaden ut).


* Innehåller annonslänk.

About

No Comments

Leave a Comment