Söndagsfika med nybakta kanelbullar

Hembakta kanelbullar med bakmaskin

Hembakta kanelbullar med bakmaskin

Maken retades i söndags med att det luktade nybakade kanelbullar på jobb, till slut kunde jag inte motstå utan jag letade upp mitt recept på bakmaskins kanelbullar. Perfekt när man är lite seg och inte orkar fixa med en deg, bara hälla allt i bakmaskinen och sätta den på degprogrammet!

Var lite orolig för att bullarna inte alls skulle jäsa för torrjästet jag hittade hade gått ut ett halvår före, men vet ni vad bullarna jäste som bara den (det syns nog på fotona). Var såå gott med nybakta och hembakta kanelbullar till fikan och de hamnade några påsar bullar i frysen med för framtida fikastunder.

Bakformar med ugglor från Dollarstore

Bara måste de söta bakformarna med ugglor jag fyndat på Dollarstore, ugglan med glasögon är min favorit (ser nästan ut som jag).

About

5 Comments

 • Ida juli 4, 2017 at 19:11 Reply

  Fina bullar, fina bullpapper!
  Du har inte lust att hålla en liten bloggskola någon gång framöver? 🙂

  • Helen J Holmberg juli 4, 2017 at 23:44 Reply

   Tack Ida! Bloggskola? Det kan vi väl fixa, inte för att jag vet om jag har så mycket att lära dig du inte redan vet.. 😉 😀

 • lena juli 5, 2017 at 16:23 Reply

  Jag är ju intresserad av teknik och html mm. Men känner att jag tappat geisten och skulle behöva input, uppmuntran nya ideér för att fortsätta

 • lena juli 6, 2017 at 20:49 Reply

  Lite otydlig kommentar som mest kommenterar föregående kommentar från Ida. Jag får förtydliga med att säga att jag gillar din blogg och har följt den rätt ofta i flera år. Och jag är imponerad av din ”bloggdesign” eller vad man skall kalla det. Min egen sida är ju ingen blogg utan något annat vet inte riktigt vad. Några som är intresserade av ämnet hittar den ibland men jag borde vara lite mer engagerad, lära mer men saknar lite allmänbildning när det gäller hemsidor/bloggar. Jag har bara lärt mig lite html o css och min dotter påstår att den är nördig….

  • Helen J Holmberg juli 14, 2017 at 18:43 Reply

   Jag kanske borde starta en studiecirkel med temat blogg helt enkelt om fler än Ida vill lära sig! 🙂

   Kul att du uppskattar min lilla sida och även hur den ser ut. Jag klurar på en ny design för hösten faktiskt, något mer lättanvänt kanske.

Leave a Comment