Söndag

Kycklingfilé med sås och jasminris

Fick bli grillad kyckling idag igen, älskar kyckling så inte mig emot! Sen att det är lite propoints värde på det gör inget sämre och eftersom det inte blir så mycket grönt just nu blir det fler poäng till riset så jag håller mig mätt länge. Såsen är redd sky från stekpåsen, adderat lite grädde, ideal vetemjöl, en nypa salt, socker, soya, buljongtärning och lite mjölk. Ganska få poäng på såsen eftersom såsen inte har något smör i sig.

Odekorerade cupcakes på nya kakfatet

Ahlgrensbilar cupcakes

Kunde inte motstå att baka en omgång kakor för att inviga kakfatet, fick bli Ahlgrensbilar cupcakes (bra sätt ta slut på gårdagens godis). En liten justering från Marshmallows receptet i mina rosa cupcakes, själva receptet får ni i ett separat inlägg. Skämde bort mamma & pappa samt bror med cupcakes också, bättre ge bort kakor än ha allt hemma och alltid mysigt med en liten fika.

Har inte räknat poäng i helgen på VV appen, har inte gjort det alls på hela veckan om jag ska vara ärlig. Har dock stenkoll på vad jag stoppar i munnen vilket bara det är bra, haft bra dagar och dåliga dagar men vågen är barmhärtig och ger mig inget plus åtminstone! Tycker det är viktigt att vara medveten om vad man äter, känns som många lurar sig själva och tror saker man äter när ingen ser inte räknas.

Väldigt nöjd med mig själv som håller läsk kontot nästan helt nere på noll, skönt att skakat av sig den ovanan. Dock tar det vissa dagar emot att dricka vatten, varför är det så? Tycker numera faktiskt om vatten så varför glömmer man bara bort det ibland?

Skulle gärna berätta om hur duktig jag ska vara idag och för all evig framtid, men jag är realist och misstänker att det inte blir någon större ordning alls förrän på torsdag igen! Tisdag och onsdag är jag iväg och då blir det svårt avstå provsmaka alla saker i Tyskland & Danmark. Och så sällan som jag verkligen är iväg på resor känns det inte värt att bry sig, torsdag får bli en liten “nystart” för mig och sambon.

Dessutom har det flyttat in en sak i lägenheten (tack pappa för transporthjälpen) som ska hjälpa till med nystarten, något som inte kommer belasta mina onda fötter men göra susen för dom?! Fortsättning följer..

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: