Söndag

Pannkakor och plätt stekning i lilla pannkaksfabriken

Söndagsmiddag kanske inte så traditionell men ack så gott för laktosslitna magar – pannkakor och plätt stekning i min lilla improviserade pannkaksfabrik. Jag har lyckats med konststycket att göra min stackars sambo laktoskänslig också nu 🙁 Medan jag överväger vad jag stoppar i munnen har han friskt ätit gräddfil, vanlig glass etc i helgen med en mindre trevlig mage som resultat. Så pannkakor var perfekt! Eller ja plättar, av någon outgrundlig anledning smakar plättar godare än pannkakor trots att det är exakt samma smet..

Och till alla er som undrat som vad fanns i de fina paketen..

presenter från mamma och pappa samt syster & familj

Från syster och familj fick jag en supersöt Miranda – Tatty Teddy nalle, Av mamma och pappa fick jag en paket kick lakritskola (bland de godaste jag vet), en paket med de nya supersöta miniburkarna från Coca Cola Zero (1½ dl i varje burk) och en obh nordica olje & vinägerspray flaska (ni får bild senare) + en peng att handla något fint för.

anne-present

Från min vän Anne ett superläckert kakfat med matchande bakformar, älskar det! Trodde faktiskt min sambo skvallrat om hur mycket jag tittat på det, men hon har tydligen bara väldigt bra koll på vad jag tycker om 😉

presenter

Av svägerskan Lotta fick jag ett superfint ljus med en pion(?) på och en dikt/text, av svägerskan Marie & familj fick jag en jättefin bricka att sätta egna foton i  (vilken kul idé!) och av lilla Wilmas familj hjärtformade strössel och prickiga (!!) muffins formar (såna man sätter utanpå bakformarna, för att det ska bli extra tjusigt).

OBH Nordica glassmaskin

Av svärfar fick jag en glassmaskin!!! Tror jag pratat om sån senaste månaderna, lyxen att kunna göra laktosfri glass utan konserveringsmedel och annat skit. Vilken grymt bra grej! Verkligen fullpott på alla presenter, skulle knappast kunnat få bättre presenter. Underbara älskade familj jag har <3 SUPERSTORT TACK!

About

2 Comments

  • A juni 25, 2013 at 23:12 Reply

    Grattis i efterskott!

    • Helen Holmberg juni 27, 2013 at 19:06 Reply

      Tack så mycket!!

Leave a Comment