Snuvalisa

Pizza Hawaii

Blivit helt galet förkyld, spenderade hela gårdagen i sängen – snifflande, snörvlande och med feber. Sambon var snäll och handlade pizza på vägen hem och så avnjöt vi senaste avsnittet av Glee!

Halvsov i soffan hela natten feberyrande och såg på gamla glee avsnit, älskar verkligen den serien..

Idag sov jag länge, fortfarande febrig och helt slut. Tagit kortison för att försöka hjälpa kroppen må bättre, har som nässelfeber i hela kroppen. Imorgon väntar tandläkaren på förmiddagen, borde kanske avbokat eftersom jag mår skit, men vill verkligen få fixat skadorna i munen.

Kvällsmys

Tog en lång dusch för att piggna till, sen tog jag den lilla gnutta energi jag hade och gick ut i köket för att laga middag. Fick bli en favorit, väldigt lättlagad mat eftersom det är lite ”fusk” med Knorrs Chicken Curry mix. Tärnad filé som marineras i curry, steks på hög temperatur, sen i med såspulver och vatten, creme fraiche i för konsistensen och smakens skull samt kokt jasminris till – riktigt klibbigt en kinaresturang skulle inte gjort bättre :-))

Passat på att tända min nya svarta lykta och kröpet upp i soffan med film; Flickan som lekte med elden. Helt okej film, men inget jag kommer se om. Slank ner några skedar glass under filmen också,  carte d´or..

Flickan som lekte med.. J.ris och curry kyckling Dagens middag
About

1 Comment

Leave a Comment