Smakprovare

Vet inte om ni känner till smartson och buzzador, men jag är medlem på buzzador sen något år tillbaka och brukar kontinuerligt anmäla mig till alla spännande testpilot projekt smartson har. Gratis är gott sägs det, hittills kan jag hålla med 😉 Och senaste testkampanjen för BOB Be natural produkter verkar väldigt lovande! Vill du också prova kan du anmäla dig på smartsontestpilot.se/bob-be-natural/bli-testpilot/

Nu kommer serien BOB Be natural som innehåller enbart naturliga ingredienser – helt utan konserveringsmedel.. Serien kompletterar det befintliga sortimenten och svarar till naturlighetstrenden som bygger på produkter utan konserveringsmedel & bara naturliga ingredienser.

Saft
Jordgubb/Kiwi, Hallon/Björnbär och Apelsin/Passion

Marmelad
Apelsin och Hallon/Persika

Sylt
Jordgubb, Hallon och Hallon/Blåbär

Har nu fått min andra kampanj för buzzador, provsmaka och ”buzza” om Knorr Bag of Taste produkter. Har 1o påsar (fick trasig leverans, med trasiga kryddmixar i) som ska delas ut så fort jag fått en chans att provlaga Bag of Taste Barbecue. Några påsar har givna hem, men jag tror faktiskt jag ska skicka ut till ett par av er som kommenterar ofta på bloggen! Enligt påsarna så är en portion bag of taste kryddad kyckling ca 210 kcal vilket tillsammans med nyttiga tillbehör borde va en bra middag även för oss som försöker gå ner i vikt. Läste av en testare att hon användt quornfilé och de fungerade ypperligt det med.

Så bland alla er som kommenterat fram till 26 juni från bloggens början kommer jag dra 2 personer som får 2 påsar var att provsmaka och bjuda familj/vänner på. Kommer publicera 27 juni vilka som blir utvalda, enda jag kräver av er som vinner är ett litet mail sedan om vad ni tyckte om upplevelsen. Detta för att jag ska kunna lämna in en rapport från min buzzador kampanj.

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Helen1978):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Helen1978

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Helen1978&lang=SE

Bilder lånade från Knorr och Bob.

About

No Comments

Leave a Comment