Senaste nytt på matfronten

Har inte hunnit/orkat skriva ikapp men här kommer en summering;

Dr.Oetker Pizza

Fredagsmat när ugnen ändå var på fick bli fryst pizza från Dr.Oetker, hoppas och tror naivt att jag förbränt den med allt farande runt i köket bakande och knådande 😉 I övrigt slank en muffin utan kräm ner, smakade några av småkakorna för att de var så goda och fanns där. Frukost blev en shake, drack vatten hela dagen förutom på kvällen när det blev något glas Cola Zero till pizzan på kvällen. Är inte så duktig på att äta mycket när det är varmt men dricker gör jag!

Lördagsmiddag wrapp på McDonalds på vägen hem från konfirmationen

Lördagsmiddag wrapp med kyckling & bacon – såserna på McDonalds på vägen hem från konfirmationen (gratis via wrapp appen på telefonen 😉 ). Kände jag behövde något vettigt att fylla magen med före ESC tävlingen så jag inte skulle äta mig mätt på mitt lördagsgodis (en påse tuttifrutti). Dock varade tävlingen i en mindre evighet så påsen strök med ändå.. Tidigare på dagen bjöds det på kakor (bakade av mig), kallskuret och bröd hos syster i samband med Emmas konfirmation. Till frukost blev det en shake och höll mig till vatten merparten av dagen förutom på kvällen då jag avnjut några glas kall Cola Zero.

Måndagsmat grillad korv med bröd

Gårdagens/ måndagsmiddag fick bli grillad korv med bröd, så sjukt ont i fötterna så ville inte stå upp mer än nödvändigt! Slängde korven på grilljärnet utan smör och fuskade med färdiga korvbröd från butiken. Frukost blev min shake som vanligt och drack massor av vatten, lyxade till med en liten loka citron också. Avrundade middagen några små bitar mörk choklad, fick bli tidig sänggång med huvudvärk deluxe.

Höger foten gör skitont än så skjuter lite på cyklingen, nöjd med att jag lyckats dra ner rejält på allt onödigt skräpätande och blandar mina egna tankar med VV tankarna när jag äter. Har dock bommat på fruktmellanmål sista dagarna när jag ätit kortison.. Haft usel aptit, hoppas på bättring på den fronten med nu när jag slutat dricka kortison efter 3 dagars kur!

About

6 Comments

 • Angela maj 29, 2012 at 14:26 Reply

  Amenåh. Jag testade den där appen hos mackedonken med en kompis, så stegade vi in där och skulle lösa ut hennes wrap. Tjejen i kassan gör det hon ska, dvs dra med fingret på skärmen. Sen börjar hon gasta om att den minsann är förbrukad och att inte vi ska komma där och tro vi ska få nått. När det var hon som ”förbrukade” den och därmed skulle ge oss en. Efter otaligt tjaffsande när jag nästan blev förbannad och tusen försök till från hennes sida att inte ge oss någon så fick vi en. SÅ ovärt och fult. Aldrig mer mackedonken-appen men wrapsen, dom är goda!

  • Helen maj 29, 2012 at 18:34 Reply

   Jag menar wrapp appen och inte McDonalds appen, men de kanske bråkade båda? =/ Och jo, goda är dom..Riktigt mumsiga!

 • Angela maj 29, 2012 at 20:02 Reply

  Jaha? Finns det olika? Jag trodde man gick via mcdonaldsappen för att kunna gå till den där ”go&get”-grejjen. Så funkar det på min android. Oh well. Diss på det hela blev det iallafall trist nog. Annars kul initiativ.

  Ha det gott!! =)

  • Helen maj 29, 2012 at 20:21 Reply

   Finns en app som heter Wrapp, för presentkort 🙂 Fick presentkort via appen från min syster, som jag sedan löste ut för en McWrapp 😉

 • Angela maj 30, 2012 at 07:32 Reply

  Oh. Det får jag ta och kika på då för gratis är ju gott. Den vi körde via funkade som så att man fick leta efter wrappen via en karta, när man närmade sig kunde man trycka på skärmen och ”fånga” wrappen, sen skulle man hålla den med fingret tills man närmade sig mackedonken där den förvandlades till en kupong (typ) sen skulle personalen dra med fingret och ”förbruka” den och det var där det blev tjaffs.
  Första wrappen vi hittade försvann trots att vi gjorde som man skulle och höll tidsbarriären. Och när personalen började tjaffsa trots att det var dom som gjort ”fel” eller så, ja då blev jag less. Bli anklagad för att fuska till sig en sketen wraps (kostar den 40 kr utan meny) kändes ju klart ovärt.

  Tack för infon iallafall, kanske blir det fler wrappar i framtiden nu då! 😉

  • Helen maj 31, 2012 at 17:57 Reply

   Testade appen så med och fungerade en gång för mig, men man var tvungen hålla in etc så himla omständigt 😉 Japp prova appen tycker jag! Finns gratispresentkort på många olika kedjor & etc i perioder :))

Leave a Comment