Så kom dom äntligen

Nya Ballerina Marängsviss så klart, min vinst från Göteborgs Kexs facebook tävling.

Nya Ballerina Marängsviss

Nya Ballerina Marängsviss

I botten av Ballerina Marängsviss ligger ett smaskigt chokladkex, detta toppas med krämig marängfyllning mixad med spröda kakaopärlor, som ger en krispig marängupplevelse. På toppen av kakan ligger ett vaniljkex, som kronan på verket.

Doppa Ballerina Marängsviss i iskall mjölk i sex sekunder för den bästa marängsvissiga upplevelsen. Doppet ger marängfyllningen en len, krämig konsistens och gör den kall, som glassen i marängsviss. En smakupplevelse du inte vill missa.

 / Göteborgskex.se

Nya Ballerina Marängsviss

Omdöme 3+ av 5

Så nära Oreo som man kan komma utan att vara Oreos? Sambons åsikt och jag håller nog med, goda men jag föredrar klassiska ballerina när jag får välja. Vågade smaka ett kex efter att ha lusläst innehållsförteckningen och de verkar ha ingen eller väldigt låg laktosmängd i sig.

När jag ändå är i farten och recenserar så kan jag lika gärna ta lite annat jag provsmakat, fotograferat och glömt bort..

Mer fruktdryck i nya smaken Persika Melon

Fick hemskickat från Mer en goodiebag med lite olika saker för att fira deras 50 års jubileum 2012. Med i påsen fanns en nyhet från Mer Persika Melon, som jag tror finns ute i butik nu(?). Det tog lite emot att provsmaka den här men nyfikenheten vann över min avsky för persika. Dessvärre hjälpte inte melon smaken mycket, jag ogillade det här väldigt mycket och inte ens sambon tyckte det var en höjdare och han är lite av en allätare. Så ledsen, men det blir tummen ner för denna nyhet från mig/oss.

Omdöme 2 av 5

Goodiebag från Mer som firar 50 år i år

Den söta goodiebagen/ utflyktskittet från Mer som firar 50 år i år

Mer 50 år, mer tygpåse, mer sittunderlag, mer apelsin, mer päron, mer persika hallon och naturgodis

Innehåll; tygpåse, sittunderlag, Mer apelsin, Mer päron, Mer persika melon, äpple och naturgodis
perfekt litet utflyktskit i vårsolen

Mer Apelsin och Mer Päron i specialutgåva inför 50 års jubileumet

Mer Apelsin och Mer Päron i specialutgåvor inför 50 års jubileumet
Mina två favorit Mers, undrar ni så är båda solklara 4:or i omdöme 😉

Skulle personligen tycka det var roligare med en nyproduktion av 1962 års originalförpackningar! Tummen upp för att Mer bara innehåller naturliga ämne, tycker fler företag ska satsa på det. Bra för mig som allergiker och alla andra!

ps. Fråga inte hur man får en goodiebag, för jag vet inte. Hade bara turen få en förfrågan på epost från Mers pr företag. Vill ni hålla koll på alla tips jag kan ge, gå in på min facebook sida och gilla så får ni allt jag snubblar över där –
http://www.facebook.com/HelenHolmberg.se

About

No Comments

Leave a Comment