Provsmakat kycklingfärs i tacopajen med ny kryddmix

I detta inlägg har jag provat produkter jag fått i pressutskick, men alla åsikter och ord är mina egna. 

Igår provlagades kycklingfärs för första gången någonsin i vårt hem, jag har smakat det hemma hos mamma i somras när vi grillade. Ni vet nog redan att jag älskar kyckling (favorit är det vita köttet utan skinn) och i den stora Santa Maria boxen tidigare i höstas fanns en värdecheck på kycklingfärs. Så i helgen löste jag in värdechecken mot kycklingfärs från Kronfågel.

Efter en del funderande blev det tacopaj provlagat på färsen, smaksatte färsen med chicken taco kryddmixen från Santa Maria (skymtas i bilden) istället för den röda påsen vi brukar använda. Färsen smakade gott och pajen blev riktigt god, annorlunda med kycklingfärskonsistensen men tror det är en vanesak.

Så kyckling-tacopajen fick fyra tummar upp av oss. Men jag äter hellre andra rätter med kyckling för jag hade lite svårt för texturen, för tillfället går jag och drömmer om svensk gurka och kycklingwraps.. Men hittar bara spansk ute i butikerna och spansk gurka smakar inget alls i jämförelse så det får väl bli när det blir säsong igen.

About

No Comments

Leave a Comment