Provsmakar OHO! Nacho cheese balls

Provsmakar oho! nacho cheese balls majs snacks med ostsmak

I december månad gjorde jag en beställning från Coopers Candy (återkommer med ett separat blogginlägg om det) som en julklapp till mig själv. Det är svårt hitta potatisfria produkter framförallt inom snacksprodukter i Sverige, så tyckte det var kul beställa lite saker som inte går att hitta här i vanliga matbutiker.
Ett av märkena som jag beställde produkter av var OHO! ett märke från Lithauien jag aldrig tidigare hört talas om, men maken tyckte om baljväxt snacks från OHO! så när vi besökte Dollatstore som säljer märket kikade vi på vad som fanns i butiken.
Dessvärre fanns inte smaken han ville ha men jag såg en kopia på OLW’s cheez ballz som jag har tyckt om tidigare, OLW ostbollarna innehåller potatisstärkelse så jag äter inte dem längre. Så OHO! Nacho Cheese balls fick följa med hem för en provsmakning, tyvärr är de inte laktosfria men de är åtminstone fria från potatis!

Provsmakar oho! nacho cheese balls majs snacks med ostsmak

OHO! Nacho cheese balls

Jag hade ganska höga förhoppningar om ostbollssnacksen då jag älskat OLW’s motsvarighet, vid första provsmakning var de goda. Texturen är väldigt luftig i jämförelse med OLW’s, smaken var ganska god också men tyvärr gick det inte skaka av sig en konstig bismak som jag stött på vid provsmakning av några andra produkter tidigare. 

Jag tror att det är jästextraktet som förstör smaken på dessa för mig, jag fick samma upplevelse när jag provade OLW Cheez Doodles vegan. Eftersmaken/ bismaken får mig att inte vilja köpa den här produkten igen, hur sugen jag än blir på någon form av ostsmakande snacks. 

Pris 20 kr/200 gram
Tillverkare OHO!
Märkningar
Återköp nej
Återförsäljare Dollarstore

About

No Comments

Leave a Comment