Post och presenter

produktnyheter från kungsörnen, surdegsbröd mjölmix

nyhet från kungsörnen, surdegsbröd mjölmix

Presenten med nyheter från Kungsörnen, en färdig mix för att baka surdegsbröd snabbt och enkelt. Perfekt för oss lite lata, som gärna vill äta gott bröd men inte har tålamod att göra riktig surdeg. Följde även med mald kummin och rosmarin för smaksättning av bröden.

månadens utskick från reddville med gratis tamponger och handkräm

Månaders gratis utskick från reddville innehöll både tamponger och en lyxig handkräm av märket Olivia från CCS. Med bara naturliga ämnen och oliv olja, låter bra. Vill du också få gratis utskick? Anmäl dig på reddville.se

Viva lakrits ädelstenar produktnyhet från Malaco

Ett utskick från Malaco (via deras Facebook sida) med produktnyheten Viva Lakrits ädelstenar hade hittat ner o brevlådan också. Riktigt goda, krispigt gått yttre och mjuk god lakrits inuti. Tur påsarna var små (fyra i varje påse) och bara tre, för de försvann fort!

två gratis kuponger på frukost på McDonalds

I torsdags fick jag ett mail från McDonalds om deras nya frukost produkter, de måste ha skickat ett pappersutskick samtidigt. Får bli lyxfrukost någon helg sen, vi hann inte riktigt med det i Stockholm. Sambon blev extra glad att det fanns en frukost kupong till han med.

brunnberg lakritstoffe inköpt på choklad & lakrits i Stockholm

Och till slut en bild min present till mamma med Brunberg lakritstoffe doppade i choklad (inköpt på choklad & lakrits). Köpte en påse till mig själv med, så himla goda!

Jag älskar verkligen post, när det inte är räkningar eller utskick från ellos 😉

About

No Comments

Leave a Comment