Onsdag, vecka 3
Dagens middag blev LCHF pasta med köttfärsröra och gurkstavar (sambon lagade mat, jippie)
Iofs gjorde jag pastan, men den gjorde jag tidigare på dagen så hade en lat kväll!
Mutade sambon med lchf mintchokladmousse (receptet här) för att ta oss igenom dagen.
Frukost blev finn crisp med ost, mellanmål tärnat äpple, ostbitar, rökt korv, en “bounty” / kokoschokladbar och vatten samt 2 koppar osötat te. Som sagt jag gjorde ju både pasta, pudding & kokosbaren, tog foto till en liten bildserie som visar hur jag gör!
Lägger gladpack i min avlånga brödform och sen häller jag i den varma “smeten” och plattar ut.
När det gått en timme tar jag ut formen från kylen och..
Lägger upp kokoskakan på skärbräda och tar av plasten..
Sen skär jag i lagom stora bitar, satsade på större bitar för jag hade mindre choklad hemma!
Smälte 100gr 80% + 60gr 70% choklad och sen med hjälp av en gaffel snurrade jag barsen i chokladen.
La dom på ett bakplåtspapper för att kallna i kylen.
Och så här snygga blev dom när dom kallnat, ser väl mums ut? Receptet finns här
Kokosbar låter jättegott! Det ska jag prova 🙂
kram//pernilla be
Mmmmmmm det där såg ju inte nådigt gott ut 🙂
Önskar dig rn fin kväll
Tack! Det är gott verkligen, går nog utmärkt göra med vanligt socker också så blir det “vanligt” godis av barsen!
Har testat dem och de blir supergoda! Fungerar bra om man är suger på något 🙂
Vad roligt att du också gillar dom Sussane 🙂