Onsdag, vecka 3

LCHF pasta med köttfärsröra

Dagens middag blev LCHF pasta med köttfärsröra och gurkstavar (sambon lagade mat, jippie)
Iofs gjorde jag pastan, men den gjorde jag tidigare på dagen så hade en lat kväll!

Mintchokladmousse

Mutade sambon med  lchf mintchokladmousse (receptet här)   för att ta oss igenom dagen.

Frukost blev finn crisp med ost, mellanmål tärnat äpple, ostbitar, rökt korv, en ”bounty” / kokoschokladbar och vatten samt 2 koppar osötat te. Som sagt jag gjorde ju både pasta, pudding & kokosbaren, tog foto till en liten bildserie som visar hur jag gör!

Steg för steg hur jag gör mina bountybars

Lägger gladpack i min avlånga brödform och sen häller jag i den varma ”smeten” och plattar ut.
När det gått en timme tar jag ut formen från kylen och..

Steg för steg hur jag gör mina bountybars

Lägger upp kokoskakan på skärbräda och tar av plasten..

Steg för steg hur jag gör mina bountybars

Sen skär jag i lagom stora bitar, satsade på större bitar för jag hade mindre choklad hemma!

Steg för steg hur jag gör mina bountybars

Smälte 100gr 80% + 60gr 70% choklad och sen med hjälp av en gaffel snurrade jag barsen i chokladen.
La dom på ett bakplåtspapper för att kallna i kylen.

Steg för steg hur jag gör mina bountybars

Och så här snygga blev dom när dom kallnat, ser väl mums ut?  Receptet finns här

About

5 Comments

  • Pernilla Be januari 19, 2012 at 22:47 Reply

    Kokosbar låter jättegott! Det ska jag prova 🙂

    kram//pernilla be

  • veronica johansson januari 20, 2012 at 20:31 Reply

    Mmmmmmm det där såg ju inte nådigt gott ut 🙂
    Önskar dig rn fin kväll

    • Helen Holmberg januari 21, 2012 at 17:57 Reply

      Tack! Det är gott verkligen, går nog utmärkt göra med vanligt socker också så blir det ”vanligt” godis av barsen!

  • Susanne januari 23, 2012 at 12:36 Reply

    Har testat dem och de blir supergoda! Fungerar bra om man är suger på något 🙂

    • Helen Holmberg januari 24, 2012 at 13:58 Reply

      Vad roligt att du också gillar dom Sussane 🙂

Leave a Comment