Onsdag

läkemedel

image

image

Postat fyra paket med sålda kläder via facebook gruppen idag, så skönt!! Tre saker jag inte använt på över ett år och ett plagg jag kämpat för att tycka om på mig, nu slipper jag det :-))  Trevligt med plus på kontot.
Firade det med att påbörja nytt högkostnadskort på apoteket. Japp det tog tre dagar att få rätt recept, men nu så har jag nästan allt jag behöver för tre månader framöver. Blev det vanliga; Kortison nässpray, antihistaminer, steroider för astman, Kortison att lösa i vatten vid behov, b12 brist medicinerna,  Värktabletter för migrän/muskel och ledvärk, mjukgörande kräm i storpack, mild Kortison uppblandad i mjukgörande kräm, extra fluor rik tandkräm, panodil zapp och magsyredämpande tabletter. 1100 kr upp i rök.. Ajaj!!!

Som tur är finns det bara tre julklappar som måste handlas kvar så det går nog bra klara sig. Om inte tandläkaren den 14 blir hysteriskt dyr.. Ska banne mig byta tandläkaren efter nyår, älskar min tandläkaren och är trygg med henne men det är ett helvete få tider och irriterande att man inte kan ta räkningen på post eller bankgiro. Är ju tyvärr inte alltid pengarna på mitt konto räcker och jag kan ju inte kidnappa sambons visa kort en hel dag.

Vi har varit duktiga idag och promenerat, var jobbigt för jag har ont i höger ben när jag går. Blir naproxen en vecka nu och se om inflammationen släpper. Positivt är att munsåret börjar lägga sig och läpparna ser mer ut som Angelina Jolie än äckliga sår.

Blev hemlagad kyckling cashew wok till middag, mums..  Skulle kunna äta kyckling varje dag tror jag!!  Avrundade kvällen med Pretty Woman i soffan. Inte dumt, vissa filmer tröttnar man aldrig på.

About

3 Comments

 • Anna december 8, 2011 at 09:20 Reply

  Hej
  Kul ed lite extra pengar på kontot och blir av med saker man inte använder. Mindre kul med all dyr medecin 🙁
  Kram kram

 • ZtorZillen december 8, 2011 at 16:37 Reply

  men det är ju kanon att någon annan kan ta hand om dina gamla kläder å ha mer nytta av dem…kan du använda pengarna till att förnya din garderob också! 😉

 • Cinderella december 10, 2011 at 15:23 Reply

  Åh! Det var inte litet du hämtade hem från apoteket, å andra sidan är det ju sådant som man inte kan välja bort.

Leave a Comment