Onsdag

Toktrött, varit ännu en lång dag med underbart sällskap, god mat och intressanta konversationer på svengelska 😉 Idag hämtade upp vår andra gäst på Ängelholms flygplats också;  Norrlands Maria!

Dagen har spenderats i Viken hos svärfar, som snällt lånat ut grill och husrum i utbyte mot att bli bortskämd av min pappas hemma odlade färskpotatis (vi är alla eniga, godaste potatisen någonsin!!) kokt i dill så klart, serverad med grillade marinerade revben, flintastek och färsk majs med såser och sallad. Mums!! Potatisen var verkligen pricket över i idag, det är tydligen inget de har i england så var en gourmé upplevelse för Luke, samt flintasteken numera omdöpt till ”flinstones”.

Mölla i Gamla Viken

Tog vägen hem från svärfar via hamnen och möllan i Gamla Viken

Dagens middag

Dagens middag

Fika

Försökte lära Luke konceptet FIKA idag, inte det lättaste men han uppskattade det ändå

Jordgubb, polkamint och vanlij i rån

Enligt Luke så var det glassväder, så vi åt glass i Vikens hamn och njöt av solen medan badpojkarna skuttade i vattnet.. Blev polkamint istället fär päron idag, muuums! Det här är ingen bra matvecka alls, men det får jag överleva – vi har fantastiskt skoj och det är prio 1 just nu. Behöver få ha roligt efter tre jobbiga månader. Nu sova för imorgon är en ny dag..

About

1 Comment

  • karin-mot60kg augusti 4, 2011 at 08:20 Reply

    Det lät som en härlig dag! Det låter även bra att du prioriterar att ha roligt, det måste man ibland!

Leave a Comment