Onsdag

Dagens middag: Stinas köttfärssås med spagetti, riven ost, gurka och ketchup

Första hemlagade middagen i lägenheten!!! Det fanns alltså ett kök under alla flyttlådorna, hade nästan börjat tvivla faktiskt och tro det var en dröm. Wow vilken skillnad det kan vara på spisar, härligt med plattor som blir varma direkt och där allt fungerar samt en köksfläkt. Älskar köket.

Meningen jag ska uppdatera med månadens viktbild men speglen är inte på plats än, så får bli en bild jag tog när jag vägde in mig och vågen stannade på 81 kg för första gången (i torsdags). Tror inte ni kan förstå vilken underbar känsla det var, så jäkla nära att spräcka 80talet och gå ner till 70talet nu :)) Mycket hud som hänger har det blivit, men det blir nog bra så småningom hoppas jag. Får börja ta upp någon mer träning än promenader så armarna blir lite finare. Eller ska jag säga mår bättre, huden är lite irriterad av allt “skavande” – oglamoröst men så är det när man går ner. Allt är inte fördelar, men fördelarna är övervägande. Livet känns så mycket lättare nu än för 3-4 år sen.

Inflyttningen tar sig börjar kunna ana ett hem här nu, finns många önskningar som får vänta till man blir rikare 😉 Men jag trivs redan jättebra.. Kommer dock sakna världens finaste granne 🙁 Och den där tapeten.. Funderar på att rama in en stuv jag har över och ha vid min lilla arbetsplats så jag kan kika på den. Superfånigt, men sån är jag. I övrigt så går det väl inte så superbra med maten, oregelbundet och ätit bröd, kakor, godis etc. Är medveten om konsekvenserna och tar itu med det på måndag när vardagen tar vid igen och alla fasta rutiner.

Jag vet att jag kan, jag vet att jag vill och jag ska lyckas!!!

About

2 Comments

 • Susanne maj 6, 2011 at 14:31 Reply

  Du kommer att lyckas! Du verkar vara väldigt målmedveten.
  Hoppas du lägger ut lite bilder när ni inrett den nya lägenheten – gillar verkligen din inredningsstil 🙂

  /Susanne

 • Mad maj 26, 2011 at 22:25 Reply

  Jag ville bara säga, wow, och bra kämpat. Håll humöret uppe trots bruten fot.
  Imponerande siffror du har tappat. Bra jobbat!

Leave a Comment