Onsdag

Idag består menyn bara av nutrilett, det har blivit lite för för mycket av det goda senaste dagarna. Är dock ingen matnazi så inte lönt att tycka illa om sig själv för att jag slarvat, det var fullt medvetna val och jag står för dom 🙂 Umgås man med vänner, unnar sig bio och middag ute så kan man inte peta i maten eller ge andra dåligt samvete – är bara elakt tycker jag! Bättre vara konsekvent med motion och att hålla igen lite extra andra dagar när man ändå inte har något vettigt för sig.

Idag har det varit en lat dag, sov morgon som var behövd. Har haft otroligt svårt för att somna, inte för att det är varmt utan för att det är en bisvärm i mitt huvud som surrar runt där..

Har bytt ut mina frukost nutrilett smothies mot Rich Chocolate diet drink, brukar inte gilla oboy och chokladdrycker men för tillfället har jag blivit helt fast på dessa. Iskall, skakad och slurpa i sig så är jag väldigt nöjd sen!

Mattias har lagat mat åt sig själv idag, skönt! Var på coop en sväng och handlade lite läsk, bröd och sånt som går åt samt även nutriletts måltidsbars. Det är massa kampanjer på nutrilett just nu, 5 kr rabatt på en 2-pack bars – utmärkt tillfälle att köpa och prova-på då 🙂 Fick bli en bar till middag, i övrigt är det mycket vatten som gäller – vattnet fyllet ut magen så man känner sig mättare längre. Köpte en påse nötter också, samt Corny Free Chocolate (frukostflings bar, perfekt mellanmål med 70 kcal /20 g).

Nu blir det soffmys som gäller, om jag kan få Mattias att byta kanal från top gear / mythbusters.. *suckar*  Några frågor, kommentera i så fall!

Nutrilett Hunger Control Rich Chocolate*
( Godare frukost får man leta efter hos mamma )

Corny Free Chocolate 6-pack
( Bra mellanmål till stranden/utflykter etc )

Estrella chilinöt mix
( Backup ifall man drabbas av extremt sötsug )

Dagens middag: 1 Nutrilett meal Brownie**
( För gott för att kunna vara nyttigt, men är nyttigt. Ny favorit av barsen! )

* Denna vecka 19-25 juli säljer Coop (Helsingborg) 2 smothies för 40 sek ( hade rabattlappar kvar från tidigiare i våras, så fick de ännu billigare 😉 )

**Nutrilett-barerna innehåller 23 essentiella vitaminer och mineralämnen som din kropp behöver. En bar innehåller 1/3 av den dagliga mängden proteiner, kolhydrater, essentiella fettsyror, mineralämnen och vitaminer som du behöver men bara 231 kcal /bar (60g).

About

No Comments

Leave a Comment