Onsdag

Snäckornas favorittäcke, laktosfri pastagratäng med smak av curry, muskotnöt och hp sås

Onsdagsmiddag; snäckornas favorittäcke, laktosfri pastagratäng med smak av curry, muskotnöt och hp sås.

Laktosfri hasselnötsbrownie utan hasselnötter

Blev helt vansinnigt sugen på kladdkaka, jag som aldrig är sugen på det.. För mina allergiers skull hoppade jag dock över hasselnötterna, vilket annars är en av grundingredienserna i hasselnöts brownie receptet. Höll ugnen under övervakning och kan nu skryta med att faktiskt fått en riktigt kladdig brownie för första gången! Till mitt försvar så tillhör inte kladdkaka/brownies sambon favoriter så det är inget jag bakat många gånger.

Laktosfria vaniljmuffins bakade på olja

Som kompensation för browniesen rörde jag ihop en sats vaniljmuffins, hälften fick chokladprickar och hälften utan. Älskar verkligen grundreceptet på matolja, blir en helt annan ”fluffighet” på dom små rackarna 🙂

Är ni nyfikna på vad för jobbprojekt jag hållt på med senaste dagarna så kika in på DorisDesign http://dorisdesign.tictail.com/

Har som extra bonus lärt mig hur man editerar och designar i nya webbshopsystemet tictail, känns bra att jag utökat mina kunskaper trots att jag lagt skolböckerna åt sidan denna vecka och nästa.

”Knowledge is power” eller ”creativity is more important than knowledge”. Jag tror de båda går hand i hand, kreativitet och kunskap är bra för mig (och er).

About

No Comments

Leave a Comment