Från påsen med recept och ingredienser från Erik’s såser kom inspirationen och råvarorna till detta recept. Att kalla det recept är kanske att ta i men gott var det även om texturen på halloumi var väldigt speciell. Ost som gnisslar när man äter den var en ny upplevelse för mig, men gott.
Överraskande nog älskade maken dessa och att de dessutom fungerar finemang i lunchlådor!
Ingredienser 200 g halloumi 150 g bacon Smör
Gör så här Skär upp osten i 5 mm tjocka skivor, linda in ostskivorna i bacon.
Stek i smör minst 4 minuter på varje sida, jag stekte tills baconen såg färdig ut.
Baconwrapped halloumi (cheese)
I tried to eat Halloumi cheese for the first time the other day and it was a very different experience from any other cheese I’ve tried. Halloumi is probably the only cheese that don’t melt away when it is heated up. Not sure If you could call this a recipe, but It’s very taste and I’ll make this again for sure!
Ingredients 200 gram of Halloumi 150 gram of bacon Butter
How to Slice up the cheese in to 5 mm thick slices and wrap them with bacon.
Heat up the butter and fry about 4 minutes on each side. I stopped when I was happy with the colour on the bacon.
No Comments