Nyårsafton 2014 #nyår #2014

Helen Holmbergs nyårsafton 2014

Helen Holmbergs nyårsafton 2014

 Helen Holmbergs nyårsafton 2014

Helen Holmbergs nyårsafton 2014

Helen Holmbergs nyårsafton 2014

Helen Holmbergs nyårsafton 2014

Hoppas att ni haft en fin och trevlig nyårsafton, vi har haft en lugn filmkväll med Harry Potter. För tredje året i rad blev det Flygande Jacob till middag, det får nog ses som en nyårstradition då.

Till efterrätt gjorde jag belgiska våfflor serverade med vaniljglass, värmd jordgubbssylt och hasselnötter. Fick inspiration från Jensens böfhus, både våfflor och glass var självklart laktosfria.
Vid tolvsnåret skålade vi i Herrljunga sommarcider tropisk (nitlott om ni undrar) och såg på fyrverkerier genom fönstret, firade in nya året i värme. Utan några nyårslöften, men hopp om ett bättre år och kanske den där London resan..

About

4 Comments

 • CG januari 1, 2015 at 14:44 Reply

  God fortsättning till er också! Vi hade en lugn nyår, så skönt att inte vara bakis 🙂
  Kram ♥

  • Helen Holmberg januari 2, 2015 at 13:20 Reply

   Härligt vakna och slippa vara bakis 😉 Kram & god fortsättning på 2015.

 • Emma januari 1, 2015 at 15:17 Reply

  Er efterrätt och Flygande Jacob ser verkligen jättegoda ut! 🙂 Får tipsa mamma om det så vi också testar det. God fortsättning!! <3

  • Helen Holmberg januari 7, 2015 at 01:06 Reply

   Flygande Jacob är SJUKT gott, vi brukar köpa färdiggrillad kyckling och plocka allt kött av. Lägger vitt kött i ena änden, gör en bananmur och lägger allt annat kött där eftersom jag har så svårt för skinnet och de mörkare köttet. Blir väldigt fin smak tillsammans, en av få gånger jag tycker om bacon 😉

   Glassen med våfflorna blev gott, man kan ha vanliga våfflor måste inte vara belgiska. Har aldrig micrat sylt innan men det blev super gott med varma sylten som sås över glassen med de krispiga bitarna hasselnöt.. Drägglar när jag tänker på det nästan. På Ica i bakhyllan finns påsar med färdig hackade hasselnötter om man vill vara lat 😉 En liten påse varar rätt länge..

Leave a Comment