Ny leksak i köket

image

image

image

image

Jag har haft turen att bli utvald för ännu en Trybe kampanj, den här gången är det en OBH Nordica quick burger grill (hamburgergrill) vi ska utvärdera.

Vi brukar då och då steka och grilla egna hamburgare, gärna på högrevsfärs så kändes som ett bra söndags projekt. Hade tyvärr bara mager nötfärs hemma, så första försöket blev med detta kött istället.

I vanliga fall smaksätter jag gärna med lök och bbq sås i färsen men ville se hur naturella skulle bli första gången. Man märker skillnaden mer då, så formade 90 gram (rekommenderad storlek) stora bollar av ren färs, formade burgarna med verktygen som följde med och kryddade med färsk riven peppar och salt.

Förvärmde hamburgergrillen (som självklart var ren torkad), så det var bara att lägga ner köttet direkt och knäppa igen locket. Rekommenderad grilltid är 3 minuter så jag satte timer på det och kunde fokusera på att fixa tillbehören.

Tre minuter går olidligt långsamt när man är nyfiken, men till slut kunde jag öppna grillen och inspektera omgång ett. Och så nöjd jag blev, super fina grillränder och färg!

Smaken var en stor positiv upplevelse, mums! En fräschare och godare grill smak, påminner mycket om sommarens grillningar fast utan den rökta smaken. Jag är inte förtjust i hemmastekta burgare i vanliga fall men dessa blir väl godkända!

Kommer att experimentera mer och utvärdera igen, men väldigt positivt överraskad av denna onödiga lilla grill. 😉

Summering av OBH Nordica Quick burger grill;
+ fettfri tillagning
+ tillbehören gör det lätt forma perfekta 90 grams burgare
+ fin grillyta
+ god smak
+ tar liten plats att förvara
+ snabb uppvärmd
+ lätt använd
+ fettet rinner ner i en behållare under

– svår att städa, ett verktyg skulle underlätta
– maskinen kräver förvaring
– grillar bara två i taget (inget för stor hushåll)

Vill du också prova på nya saker gratis? Bli medlem i Trybe du med, det är kostnadsfritt och det enda du behöver göra är att recensera produkterna du provar. Läs mer på goo.gl/Q1ySpo

About

No Comments

Leave a Comment