Myrmän i sommarkvällen

Pizza hawaii från PePelino i Ängelholm

fläskfilé Oscar från PePelino i Ängelholm

Fontän på torget i Ängelholm

Gratis biobiljetter till filmen Ant-Man på Röda Kvarn i Ängelholm

Visitkort från restaurang PePelino

I torsdags sken solen men vinden var ganska kylig, med kofta som backup åkte vi på utomhus kalas för makens brorsdotter. Alltid kul träffa nya ”släkten”, när man varit en del av den i mer än 13 år så känner man sig som en del av den.

Efteråt blev det utflykt till Ängelholm, maken bjöd på middag på PePelino (ny bekantskap, första men inte sista besöket där). En liten restaurang & pizzeria vid torget med klassiker som plankstek, fläskfilé Oscar och så klart ett stort utbud pizzor. Maken tog hawaii och jag tog fläskfilén med bearnaise och pommes. Såå gott, fick mört kött och god sås (pommesen kunde varit något snäpp vassare).

Efteråt medan vi väntade på att klockan skulle bli halv nio satt vi på torget och pratade i solen, härligt väder och vinden hade lagt sig så det var vindstilla.

Kvällen avrundade vi med myr män eller ja Ant Man som den heter officiellt, tycker personligen myr män är mycket roligare 😉 En av de roligare och bättre Marvel filmer jag sett på länge, den kändes mycket mer humoristisk och mycket glimten i ögat.

Och inte blev den sämre av att biljetterna för oss båda bara kostade 100 kr totalt, bytt till mig fribiljetter.

About

3 Comments

 • Kameratrollet - Fotograf i Skåne juli 25, 2015 at 08:07 Reply

  Man kanske ska ta en kik på Myrman alltså.

  • Helen Holmberg juli 29, 2015 at 15:53 Reply

   Jag tycker den är värd det, men så är jag svag för fåniga filmer.. Har du svårt för 3D vänta tills den finns att hyra 🙂 Tack för bloggtitten!

 • Emma juli 25, 2015 at 09:51 Reply

  Låter som att ni hade en jättebra dag! 🙂 Kul att bion var bra också! Jag och Rasmus såg Paper Towns igår och den var också jättebra. En av de bästa filmerna på länge! 🙂

Leave a Comment