Mellandagar

findus fiskpinnar och kokt potatis med laktosfri grädde

kyckling, ris, curry sås och naan bröd

Bemdicks mint chocolate box från England

Som sagt, försöker komma ikapp! Insåg att jag lyckats ta så suddiga matbilder (min telefon kamera strular för mig) så ni får klara er utan några dagar tyvärr. På annandag jul så bjöd svärfar in oss till grillade revben & tillbehör. I mitt fall blev det bakpotatis, något jag inte ätit på länge. Det var så gott så jag handlat hem bakpotatisar för oss att äta senare i veckan.

På söndagen efter alla juldagar blev det en krämig kyckling curry med creme fraiche och gott (fusk) naanbröd till. Borde ha bröd till oftare, det är så himla gott.

Måndagen därefter så fick det bli fiskpinnar modell XL med kokt potatis och lite grädde till. Fräscht efter alla måltider som det ätits lite för mycket av allt..

29-30 december är två hål i minnet, tror att vi åt McDonalds på lille nyårsafton men dagen före. Vad åt vi?! Mysterium..

En sak som jag minns med glädje och stor njutning var mint chokladasken från Benedicks som jag fick av Andy i julboxen. Den försvann under Harry Potter filmkvällar 😉 Har ni förkärlek för mint choklad och besöker England så får ni faktiskt köpa en ask och prova. Så goda, svårt säga vilken som var godast men krämig mint i choklad är aldrig någonsin fel!

About

No Comments

Leave a Comment