Måndag

Hembakade korvbröd med korv till middag

Hembakade korvbröd med korv till middag, enkelt och tacksamt när man har annat i tankarna!
Blev dock 2 korvar på bröd efter fotografering, hade blivit för mycket bröd annars..

Har lite resnerver idag, tycker verkligen inte om att packa.. Nu är det bara en två dagars tripp så det är lite enklare att packa då, två uppsättningar underkläder, en extra klänning och pyjamas + nescesär som slängs ihop på morgonen. Men nä, packa – det är inte min grej! Tack och lov har jag rensat ut massa saker ur garderoben jag aldrig använder så jag börjar åtminstone hitta mina saker lättare 🙂 Tradera & facebook är bra för garderob, organisering & plånbok.

Mina hembakta bullar och korvbröd

Så förutm en lätt packning har jag hunnit städa diskbänken i köket och baka en omgång bullar/korvbröd, satt igång en kalljäst bulldeg. Mammas fel det sistnämnda, som plantera idén i min skalle.. Och så handlat lite, hälsat på apoteket och fixat ögondroppar etc. Pollen säsongen är HÄR. Tala om att det slår över snabbt, var snö för någon vecka sen.

Ganska skönt småplockat med lägenheten så att när man väl kommer hem ser det inte ut som en tornado gått fram här 😀 Klarat mina poäng idag & 2 liter vatten, känns bra och tagit kortison en dag till! Nu ska jag sluta svamla och stoppa mig själv i säng och förhoppningsvis sova gott!

Receptet på korvbröden/bullarnas hittar ni här http://helenholmberg.se/2010/02/grundrecept-matbrod/ (räknar ut propoints värde när jag kommer hem).

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: