Måndag

Usch vilken dag, mina tår värker känns som jag smällt i dom rejält i något vet inte när och hur bara. Haft otroligt dålig koncentrationsförmåga och svag huvudvärk hela dagen, när sambon kom hem ikväll var jag supergrinig och hade bara fått i mig ett äpple och lite scones under hela dagen.

Så det blev en påtvingad film- och matpaus. Åt upp resterna på pizza, inte så himla gott idag. Har haft dålig aptit och känner mig mest illamående av maten.

Sedan kröp jag upp i soffan och så har vi tittat på Peter Jackson & The Olympians – The Lightning Thief, inte alls dum film. Lagom mycket action och spänning för min del, jag är väl kanske ett barn fortfarande?

Haft världens sötsug idag, så gav efter för det ikväll – gjorde en omgång chokladbullar, har tryckt i mig två små.. Fy mig, men men så blir det ibland.

Nu ska jag ignorera omvärlden en stund och försöka skriva ner mina intryck till religionsuppgiften. Jag är otroligt dålig på att uttrycka mig när jag vet någon ska läsa och bedöma det, blir så nervös.. 🙁

Nej, nu blir teet kallt – bäst avrunda.

About

No Comments

Leave a Comment