Måndag
Torsk ryggfilér med tjockt lager av fransk fiskgratängmix från findus båda
Efter 45 minuter i ugnen, härligt krispig yta på fisken.
Måndagsmiddag: Fransk fiskgratäng mix (produktlänk till mixen) på torskryggfilér med rostad potatis och gurka. Potatisen är vanlig fast småpotatis jag skalat, skuret i små “pommes” och sedan kryddat med 1½ msk olivolja, vitpeppar, vitlök, svartpeppar och salt. 200 grader och 45 minuter för både fisk och potatis, smidigt när man kan laga allt i ugnen! Efter halva tiden bytte jag plats på fisk och potatisen, kan vara bra att veta kanske. Fick högt betyg av sambon som annars brukar kinka över fisk 🙂
Dagens mat
Frukost
LCD Bar
Lunch
LCD Bar
Middag
1½ torsk ryggfilé med rostad potatis och gurka
Dryck
33 cl Cola Zero, 6 dl mineralvatten, 1 liter vatten
Mitt ego växte rejält igår, fick höra snälla trevliga ord om mig och min blogg. Sånt värmer och gör mig glad, för det är lite poängen förutom att vara min egna lilla dagbok och uppslagsbok för recept. Blir lite extra peppad att skriva bra inlägg!
No Comments