Malmö och hyllplan

Behövde komma ut idag, det stinker färg, ättika och sunkig garderob rätt rejält här.. Så efter lite övertalning kom vi iväg till Malmö, åt på pizza hut (muta för att få med Mr M). Blev en single Bacon BBQ med isvatten för mig medan M testade buffén, tror han provade fyra olika sorters pizzor..

Mobilfoto av Öresundsbron

Efteråt gick vi lite i Malmö City, men det var så varmt så jag lurade ut älsklingen till Limhamn. Nya objektivet och Canon Eos 350d var med i ryggsäcken och vi tog en del foto. Jag var så klart fängslad av blommorna, börjar bli ett återkommande tema 😉 Läckert hur “suddig” bakgrunden runt blommorna blir, man ser verkligen motivet!! Måste säga att humle fotot är min favorit, riktigt imponerad av den nya optiken (55-200)..

Lilla humlan BlommaBlomma Blomma
Efter Limhamn blev det Ikea, sista målet på vår lilla utflykt idag. Någon var sugen på cheesecake och jag ville lägga händerna på mina hyllplan till klädkammaren.. Får se om jag ger mig på att såga imorgon, de är förargligt nog 1 cm för långa – typiskt?! Har lite beslutsångest, att måla hyllplanen med vit lackfärg eller inte? Bifogar en bild på hur de ser ut just nu, inplastad än men det är väldigt furu färgat (ryser)..

Omålat hyllplan (finns fyra till)Obehandlat trä hyllplan, mått 119 x 28 cm

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: