Lördag on my mind

pannbiffar med maui-licious marinad och peka potatiskluftor samt bearnaise

Frödinge små desserter toffee crumble provsmakaning buzzador

Frödinge små desserter toffee crumble provsmakaning buzzador

Frödinge små desserter toffee crumble provsmakaning buzzador

Kunde inte hålla mig längre, det fick bli att provsmaka min hemkokta Charles Maui-licious marinad igår när jag skulle laga middag. Jag blandade ner 0,5 dl marinad med 400 gram färs, svartpeppar & salt samt lite lök och ett ägg för att binda ihop smeten.

Till mina pannbiffar serverade jag pekas potatisklyftor i smaken rosmarin & vitlök, jag ÄLSKAR smakkombinationen! Och så en klick rydbergs bearnaise att doppa potatisen i. Enkelt att laga men så gott, jag får tyvärr inte blogga marinadreceptet (familjerecept) så ett tips är prova Sweet baby rays såser. De är lite rökiga men de har en liknande smak.

Till efterrätt provade vi Frödinge Små Desserter Toffee Crumble, fick en kupong gratis som buzzador. Jag tycker om sötsaker, älskar kola och kakbitar, mandel etc men det här var det värsta jag varit med om. Även maken som har en mycket högre slisknivå på smaklökarna tyckte det var för mycket av det goda. Moussen är riktigt smörig, det enda positiva är att desserterna är små (70 gram/styck) så det var inte så mycket att provsmaka.. Men de faller nog någon i smak, såg att de fanns både i cheesecake och en chokladversion också.

Och nu är jag ikapp med Better call Saul på netflix, så snopet! Nu måste jag vänta på nytt avsnitt varje vecka, usch det hatar jag..

About

No Comments

Leave a Comment