Lördag, dag 6

Finn crisp med smör och fet lagrad ost

Fläskkotletter i ugn

Maten har gått bra idag, blev överaskad av sambon med middag han själv hittat recept på nätet och lagat åt oss i lchf anda. Måste erkänna att jag var otroligt skeptisk till rivet äpple i såsen, men ibland blir man motbevisad och det är ju trevligt! Sambon gjorde brocoli och blomkålsmos till sig och lät mig slippa provsmaka för han var inte själv nöjd över blandningen. Jag höll mig till något jag känner mig trygg med just nu – vitkål & rödlök. Krispigt och fräscht med lite styrka i smaken, imorgon ska sambon göra stuvad vitkål får väl se vad jag tycker om det..

Ni vet redan att jag åt 3 finn crisp med god herrgårdsost och smör till frukost, sen har det blivit mellanmål med jämna mellanrum bestående av 4 finn crisp till idag, ett tärnat äpple och några kokoschoklad (dom är ju inte så stora).

Kokoschokladen jag gjorde tidigare i veckan har räckt länge, nästa vecka får det nog göras en sats till och en hög med pannkakor att slänga i frysen och lite olika matmuffins, hittat fler recept att prova. Bra ha mellanmål/frukostar som går fort att plocka fram till trött sambo och mig själv, sen att jag älskar pysslet med det är väl inget minus heller 😉

About

No Comments

Leave a Comment