Lördag

Vart har du grönsakerna!?
Det måste man ju alltid ha till!

Ja det kan man ju undra?! Dom gömde sig i kylskåpet i grönsakslådan och av ett bra skäl, min mage har uppfört sig lite otrevligt på sistone. Fått sån fruktansvärda magsmärtor att jag valt att avstå grönsakerna lite grand för att sen trappa upp och prova mig fram vilka som fungerar och inte fungerar. Så fungerar livet som hyperallergiker, man tar bort och adderar till det fungerar bra 🙂

Någon gång ska jag publicera en komplett lista på allt jag är allergisk och överkänslig emot i matväg här. Har ni frågor så får ni jättegärna ställa dom, om allt mellan himmel och jord. Fast ibland är det ren och skär lathet och dåliga gamla vanor som inträffar när inte grönsakerna kommer fram, har varit så hela sommaren. Har kännt mig extra besvärlig när jag själv inte bidragit med matlagningen på grund av min brutna fot..

Vesuvio pizza från Mörarps pizzeria

Dagens middag: Vesuvio pizza från Mörarps pizzeria, 90% av pizzan står i kylen
Sambon har längtat efter pizza hela veckan så idag när det var lördag passade det bra!

Pizza Jonas Special från pizzerian i Mörarp

Och här är skälet till varför nästan hela min pizza blev över, sambons Pizza Jonas Special!
Curry, kyckling, ananas, skinka och bearnise sås – supergott. Snäll sambo delade med sig gärna..

Har slunkit ner lite choklad, skittles och chips idag men det är lördag och det har inte varit några absurda mängder så känns som den här veckan fungerat fint. Förutom den gröna biten och min mage, men men det kommer snart bli bättre så fort jag vet vad som bråkar för mig. Tror jag vågar mig på gurka på måndag igen och kör det en hel vecka. Nu dröjer det en vecka till nästa lördag, men det ska vi klara av!!

About

No Comments

Leave a Comment