Lördag

Bläh för halsont och noll aptit.. Hoppas ni haft en bättre lördag!

Dagens middag: Nutrilett, Premium Dark Chocolate
Meal bar med god mörk chokladig – nötig smak

“Nutrilett-barerna innehåller 23 essentiella vitaminer och mineralämnen som din kropp behöver. En bar innehåller 1/3 av den dagliga mängden proteiner, kolhydrater, essentiella fettsyror, mineralämnen och vitaminer som du behöver men bara 210– 228 kcal.”

About

5 Comments

 • Krister september 26, 2010 at 12:02 Reply

  Är hemskt förkyld 🙁

  Hur smakar en sådan där nutrilett choklad föresten ?

 • Camilla september 26, 2010 at 14:36 Reply

  sv: Nä, okej. Men dom är kanon tycker jag 🙂

  Nej, har inte provat reztart, eller jo, jag fick hem något smakprov i äpple eller vad det var (minns inte, men det var nog en shake) och den var helt okej. Mer än så har jag inte testat pga priset. Dock tycker jag dom verkar bra som mellanmål för dom är väl inte lika kaloririka som övriga bars har jag för mig? har jag rätt?

  Är det som mellanmål bars eller proteinbars? 🙂 kan iofs kika deras hemsida som du sa! 😉

  HM, Nutrilett caramel tycker jag om, som godis ju! 😉

 • Camilla september 26, 2010 at 15:18 Reply

  Jag har suttit inne på din blogg snart en halvtimme säkert och kikat runt men jag har en fråga. Ser att du håller på att gå ner i vikt, äter nu vanlig mat men i rimliga mängder och går inte på någon diet? 🙂 Hm, nu lät det där som att det vore negativt att inte gå på en diet men så är det ju absolut inte, bara undrar 😉

  ha en fin dag!

 • Helen september 26, 2010 at 16:18 Reply

  Krister: choklad nutrilettbaren smakar lite som ett japp/mars bar fast med mörkare chokladsmak. Godisaktigt, svårt förklara 😉 Helt klart inte äckligt!

 • balkanwoman september 28, 2010 at 08:51 Reply

  hej på dig..detta var en jätte bra tips då man är sugen på choklad eller godis och det går att byta ut mot fredagsgodis….dessutom är det ju med få kalorier TACK

Leave a Comment