Lördag

Dagens lyxmiddag: ugnskokt lax och lök serverad med potatis, gurka, morot och lite hollandaise

Lax är verkligen vansinnigt gott och så lätt att göra! Kryddat laxen med koriander, svartpeppar, citronsalt, dill, olivolja och lök som kokas i ett foliepaket i ugnen (200 grader ca 30 minuter). Varför har jag inte gjort det här på så länge?

About

2 Comments

 • Pärlan september 4, 2010 at 21:49 Reply

  Svar: Jag förstår dig helt. Jag har haft anonyma viktbloggar förut där absolut ingen visste vem jag var, ändå vågade jag inte skriva ut min vikt och absolut aldrig såna här bilder. Och du, 25kg är GRYMT! Jag önskar jag hade gått ner lika mycket 🙂
  Nästa sommar kommer vi vara snyggast på stranden! 😉 Vi får peppa, peppa och peppa varandra! 😀 Kram

 • Pärlan september 4, 2010 at 21:53 Reply

  Svar: Haha, ingen fara alls! Brukar bli så när man läser flera inlägg från samma person 😛 Bara kul med kommentarer! 😀
  Hm, har aldrig tänkt på bulgur eller liknande till tacos. Smart där! Något att tänka på 🙂 Idag tog jag ett pitabröd till, inte så farligt och satte inte igång sötsuget som jag trodde. Det är ju inte heller så mycket.
  Haha, man tycker ju ofta att saker inte är så farliga. Men det farliga för mig är att jag lätt kan tänka så ett par-tre gånger per dag 😛 haha. Men klart, som nu, ett pitabröd gör inte särskilt mycket egentligen. Jag bryr mig inte om kolhydrater så, är mest bara rädd för att bli sötsugen, för det är den absolut största boven för mig!
  Du äter alltid så god mat! Blir alltid hungrig när jag ser bilderna! Dock tror jag inte att Jag skulle bli mätt på det där 😛 jag äter alltid jättestora portioner, hehe.

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: