Lördag

Dagens middag: grillbiff med pommes och rödvinssky / bearniese

Lördagens middag förtärdes på Mio & co igen, V jobbar i närheten och det låg på gångavstånd från Kalle så blev naturligt att mötas där.  Jag älskar Bearnise så jag körde på samma en gång till, kanske lite fegt men ville inte riskera magen skulle få utlopp över vad jag åt. Hade en helkväll inplanerade med uteservering och prat samt en midnattsbio av Predators. Var en specialvisning i smyg, eftersom filmen inte går upp egentligen förrän i augusti. Man fick en söt liten goodiebag med en tshirt, blueray film och en burn mocca energydrink – snäll flickvän som jag är så har Mattias fått goodiebagens innehåll. Han uppskattar det mer än mig!

Var duktig och höll mig till vatten till maten och sedan cola zero för att inte helt bli matt – spenderade 5 timmar på eftermiddagen på fötterna – gick runt i Gamla Stan och på Söder, Kungsträdgården.

Hittade en liten present i gamla stan på science fiction bokhandeln till Mattias – Clerks, Kevin Smiths första film 🙂 Letade efter Hello Kitty affären på söder, har tänkt besöka den åtskilliga gånger men inte hittat dit tidigare. Ska visa bilder och karta över butiken imorgon om jag hinner. Tog en del foto på min promenad också, ska försöka lägga ut mina favoriter efterhand.

About

No Comments

Leave a Comment